Ulrika Kostkonsult

Vattenrening

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och ur ett hälsoperspektiv är det avgörande för vår hälsa att dricka rent vatten. Rent dricksvatten är möjligt även hemma hos dig! Ulrika Kostkonsult KB är representant i Östergötland (Norrköping-Rejmyre-Finspång-Katrineholm) för ett revolutionerande vattenfilter. Vi kan givetvis leverera produkter i hela Sverige. Microspiralfilter utvecklades ursprungligen för att filtrera bort radioaktiva partiklar efter exempelvis olyckor i kärnkraftverk, vilket är anledningen till att dessa filter har stor effektivitet vad gäller bla tungmetaller.

Produktsortimentet är brett och omfattar renare som fästs på kranar, för installation under diskbänken med med separat kran eller snygga och smidiga vattenkannor. Det finns även filter för rening av vatten till tvättmaskiner, s.k polyfosfatfilter, (gör hårt vatten mjukt, så det behövs mindre tvättmedel), duschfilter (tar bort klor bl.a.), filter för storförbrukare (25 l/min), bl.a. Dessutom är det möjligt att skräddarsy individuella lösningar för allt ingående vatten i ett hushåll. För dig som har eget avlopp inklusive filterbädd, så finns ekologiska produkter som hjälper till att rensa upp och avlägsna obehaglig lukt (Tank Wizard). 

Om du även är intresserad av funktionella och praktiska vattenreningsprodukter som kan användas vid vandring, camping och överlevnad kika under fliken "Vandring, camping, överlevnad".

Teknisk information om vilka ämnen som microspiralfilter stoppar hittar du under rubriken "Microspiralfilter". Produktutveckling pågår ständigt, så håll utkik efter nya produkter.

Vill du beställa vattenreningsfilter eller veta mer? Vill du boka tid för demonstration? Hör av dig till [email protected]

Produkterna skickas till dig per post (aktuellt porto tillkommer) eller kan överlämnas personligen om tid och plats går att få ihop. Vid posthantering via Posten eller annat fraktbolag ansvarar inte Ulrika Kostkonsult KB för hanteringen som sker av företagen vilkas tjänst används.

Välkommen!

Ulrika  

Ulrikas professionella rykte

“Med sitt engagemang, nytänkande

och helhetssyn inspirerar Ulrika,

hon ser nya samband och söker de svar vi behöver i framtiden”

Ulrika Borg är Östergötlands första funktionsmedicinska rådgivare utbildad i Sverige.