Ulrika Kostkonsult

Hälsa är framtidens valuta och så mycket mer än frånvaro av sjukdom!

Jag erbjuder dig att påbörja din resa mot en långsiktigt, hållbar hälsa med stöd av framtidens medicin redan idag! Hos Ulrika Kostkonsult KB blir du behandlad av Östergötlands första funktionsmedicinska rådgivare utbildad i Sverige. Ulrika Kostkonsult är ensamt i Sverige med att kombinera funktionsmedicin med Access Consciousness.

Jag erbjuder dig funktionsmedicinsk behandling där jag ser till hela ditt individuella behov vilket omfattar kost, näringsstatus och livsstil. När du ger mig ditt förtroende är min ambition att vi tillsammans, utifrån dina individuella behov, kommer till rätta med de bakomliggande orsakerna som gett upphov till dina specifika besvär Jag tar mig tid, lyssnar på din berättelse och tillsammans skapar vi en skräddarsydd friskvårdsplan - just för dig .

Mellan april 2012 och maj 2013 var jag verksam som egen företagare hos teamet på Zondera hälso- och skönhetscenter i centrala Norrköping. I juni 2013 flyttade jag min verksamhet till idylliska Kalbo (Rejmyre) och välkomnar både gamla och nya klienter till den välgörande landsortsmiljön - "off the grid".

Din hälsa - ditt val!

Välkommen!

Ulrika Borg

Med sitt engagemang, nytänkande och helhetssyn inspirerar Ulrika, hon ser nya samband och söker de svar vi behöver i framtiden”